Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Как допринасяме

Brother подпомага Cool Earth по най-различни начини, чрез инициативи от служителите, както и чрез кампания "Кликнете за Земята".

Клиентите също могат да помогнат на Cool Earth чрез безплатно връщане за рециклиране на мастилници и тонер касети Brother.

Вижте повече

Asháninka

Brother подкрепя партньорство Asháninka на Cool Earth в перуанската тропическите гори от 2009 г. насам. Нашите постижения включват оборудване на медицински постове, осигуряване на чиста вода за местната общност и финансиране на шест лодки, за да се даде възможност за аварийни евакуации и транспорт до местните пазари.

Повече за Asháninka

Orangerie Bay

Сега нашето партньорство се разширява до Orangerie Bay в дъждовните гори на Папуа Нова Гвинея. Досега сме финансирали изграждането на нова училищна сграда, дарили сме шевни машини за шиене на женско сдружениеи подпомогнахме местните жители с домакинско оборудване и селскостопански инструменти.

Повече за Orangerie Bay

Сътрудничество

От 2008 г. насам, Cool Earth подпомогна за защитаването на милиони дървета от дървосекачи, опазване на биоразнообразието и насърчаванена местните жители да запазят тяхната гора и домове си непокътнати.


С подкрепата на Brother, организацията допринесе за защитата на над 6000 декара гори от унищожение в Перу и Папуа Нова Гвинея.

"Като част от нашата мащабна политика за опазване на околната среда, ние създадохме дългосрочно партньорство с Cool Earth, помагайки им в защитата на тези незаменими еко-системи" - Юичи Тада, зпълнителен директор, Brother International Europe.

Подкрепете Cool Earth

Изтеглете PDF брошура

Папуа Нова Гвинея - Една година по-късно

Гледайте видео за постиженията на нашето партньорство в Orangerie Bay

3.5 милона

спасени застрашени дървета

56 спасени живота

чрез финансиране на евакуации

174 семейства

подпомогнати от сдружения