1. Начало Brother
  2. campaigns
  3. Inkbenefit Professional
A3 print icon

Печат до формат А3

Забравете за нечетливите електронни таблици, неясните снимки и претъпканите документи. С възможността за печат в А3 формат може да се разгърнете и да представите работата си без да губите никакви подробности. Независимо дали ще разпечатвате широкоформатни документи или малки изображения, изберете размера, които ще отговори на Вашите нужди.
Piggy bank icon

Ниска стойност на страница

Намалете разходите за печат с Brother мастилата със супер голям капацитет за серията InkBenefit Professional - капацитет на черното до 3 000 страници и до 1 500 страници за всеки цвят. Получавате повече, а разходите са намалени.
Multi-coloured pages icon

Мастила със супер голям капацитет


Инвестирайте в бъдещето, насладете се на големи обеми печат на ниска стойност (3 000 стр. черно / 1 500 стр. за всеки цвят). Перфектно решение за намаляване на общите разходи с всяка една разпечатка.
Coworkers smiling with Brother printer in the background

Създадени за бизнеса

Серия създадена специално за бизнеса, за съвременната взискателна офис среда. С Brother InkBenefit Professional получавате бързина, професионално качество на разпечатките, жична и безжична мрежова свързаност и в същото време намалени разходи.

Мобилни и облачни услуги с Brother

Мобилни и уеб функции

Уеб Свързаност

Директен печат от популярни онлайн услуги за запазване на файлове, без нужда от компютър.


Brother облачни приложения

Достъп до иновативни облачни приложения директно от Вашето Brother устройство.


Brother iPrint&Scan

Печат и сканиране директно от Вашето мобилно устройство.

Ink bebefit Professional от Brother

Свързаност с едно натискане

Без усилие управлявате задачите за печат и функциите на принтера през 3,7‘‘ LCD сензорен дисплей (при MFC-3930DW). Вградените Ethernet и безжична мрежа Ви позволяват да свържете всичките си устройства към една машина за по-голямо удобство. Печатът никога не е бил толкова лесен.

Всеки път траен и висококачествен печат

Вашите графики, фигури и презентационни таблици никога вече няма да бъдат скучни. Нашите нови пигментни мастила с бързосъхнеща основа осигуряват отлично качество на печат с висока плътност на черното и интензивни цветове. Получавате устойчиви на влага и избледняване, детайлни висококачествени разпечатки, които ще се съхранят във времето.

По-рядко презареждане с хартия

Посрещнете големите печатни натоварвания без проблем и постоянна нужда от презареждане с хартия. Стандартната тава за хартия е с капацитет до 250 листа, мултифункционалната със 100, а имате възможност и да го увеличите с още 250, чрез допълнителната долна тава. Разполaгате с общ капацитет от 600 листа за безпроблемна работа. (само MFC-J3930DW).

3 устройства от серията Inkbenefit Professional

Търсите други мастилено-струйни устройства с ниска стойност на печат?

Погледнете също:

InkBenefit Plus