Печатайте етикети безжично от вашия смартфон

Изберете от много предварително дефинирани шаблони за етикети, след което въведете своя текст, и отпечатайте на някой от съвместимите етикетни принтери,като PT-E550WNIVP, PT-P900W, PT-D800W или PT-P750W.

Smartphone showing templates in Brother Cable Label Tool app

Шаблонно базиран печат за ефективно етикетиране

Приложението разполага с много популярни шаблони за идентификация на кабели, пач панели, лицева панели и мрежово оборудване. Това драстично ускорява създаването на етикети и намалява грешките, причинени от отпечатване на етикети с неправилна дължина.

Изтеглете сега, за да откриете предимствата на това безплатно приложение за етикетиране?

Customised label printed using the Brother Mobile Cable Label Tool app

Дизайн на персонализирани етикети

Ако включените шаблони не Ви вършат работа напълно, можете да използвате основната функция за печат на етикети, която позволява включването на текст, символи, изображения, баркодове и рамки към Вашия проект, давайки Ви пълна свобода да създавате Ваши оригинални персонализирани етикети.

Cable label tool app on a smartphone with a printed Brother P-touch label

Заменете компютъра си със смартфон

Вместо да мъкнете неудобния лаптоп навсякъде с Вас, използвайте Brother Cable Label Tool, за да правите етикети в телефона си и безжично да ги отпечатвате на Вашия етикетен принтер P-touch. Това означава едно устройство за носене по-малко.

Label printed to a Brother P-touch being held in hand, to demonstrate on-site label printing

Печат на издръжливи етикети на място

Печатът на етикети на терен и при конкретна нужда от тях е гаранция, че работата ще бъде свършена както е планирана, без чакане на предварително отпечатани етикети от някоя печатница или офис.

Вижте защо етикетирането на кабелните инсталации и мрежи е толкова важно