Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Използвайте смартфона си, за да изберете от множество готови шаблони на етикети, вкарайте Вашия текст вътре и безжично ги отпечатвайте през съвместим етикетен принтер като PT-E550WVP или PT-P750TDI

Изтегли от App Store    Изтегли Google play

Smartphone showing templates in Brother Cable Label Tool app

Шаблони, създадени за бързо етикетиране

Това приложение включва множество популярни и широко използвани шаблони на етикети за кабели, платки, ел.табла, контакти и мрежово оборудване. Използването му ускорява неимоверно създаването на етикети, а от там и Вашата работа като същевременно редуцира грешките при печат.

Customised label printed using the Brother Mobile Cable Label Tool app

Дизайн на персонализирани етикети

Ако включените шаблони не Ви вършат работа напълно, можете да използвате основната функция за печат на етикети, която позволява включването на текст, символи, изображения, баркодове и рамки към Вашия проект, давайки Ви пълна свобода да създавате Ваши оригинални персонализирани етикети.

Cable label tool app on a smartphone with a printed Brother P-touch label

Заменете компютъра си със смартфон

Вместо да мъкнете неудобния лаптоп навсякъде с Вас, използвайте Brother Cable Label Tool, за да правите етикети в телефона си и безжично да ги отпечатвате на Вашия етикетен принтер P-touch. Това означава едно устройство за носене по-малко.

Label printed to a Brother P-touch being held in hand, to demonstrate on-site label printing

Печат на издръжливи етикети на място

Печатът на етикети на терен и при конкретна нужда от тях е гаранция, че работата ще бъде свършена както е планирана, без чакане на предварително отпечатани етикети от някоя печатница или офис.

Вижте защо етикетирането на кабелните инсталации и мрежи е толкова важно