1. Начало Brother
  2. Документни скенери
Бизнес жена чете документ, докато седи на бюро в офис със скенер до нея.

Защо да изберете Brother документни скенери?

Когато трябва да дигитализирате хартиените си архиви, ще имате нужда от надежден и лесен за използване документен скенер, който ви дава най-доброто съотношение цена, качество.

Верни на нашето мото "At your side" сканиращите решения на Brother съчетават здрава технология със стандартен безплатен софтуер. Нашите всепризнати скенери гарантират, че вашите файлове се сканират точно, страница след страница.

  • Сканирайте A4 документи, снимки, лични карти и всичко необходимо
  • Надеждна и лесна за използване технология
  • Носител на награди и всепризнат в индустрията

Brother ADS-2700W

Интелигентна обработка на изображенията за по-интелигентно управление на документите 


Скенерите Brother помагат за по-ефективното управление на документите. Например, нашето автоматично листоподаващо устройство (ADF) означава, че можете да поставите набор от документи, които да бъдат сканирани наведнъж, без прекъсване и независимо дали става дума за листа A4 или пластики на лични документи или шофьорски книжки.  

С функции като оптичното разпознаване на символи (OCR), за обръщане на сканираните документи в редактируеми файлове и софтуера за премахване на следи по документите, като дупки от перфоратор, нашите скенери ви гарантират, че вашите дигитални документи не са само резервни копия - те са готови да направят работата ви по-лесна. 

 

Не сте сигурни кой документен скенер за да изберете? Разгледайте пълната гама.