Оригинални мастилници Brother LC1100BKBP2, два броя в комплект – черни

Оригинални мастилници Brother LC1100BKBP2 , два броя в комплект – черни. Капацитет на всяка мастилница – до 450 страници.

91,26 лв. с ДДС

76,05 лв. без ДДС

Капацитет 450 страници за всяка мастилница в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествени оригинални мастила Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC1100BKBP2_main

Основни характеристики

  • Капацитет 450 страници за всяка мастилница в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествени оригинални мастила Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

С комплекта мастилници LC1100BKBP2 пестите, закупувайки оригинални консумативи от Brother. Тъй като мастилниците са специално създадени, за да гарантират високо качество за вашите документи, вие ще защитите принтера си от възможно трайно увреждане в резултат на използване на неоригинални съвместими продукти.

Повече за този продукт ...

Осигурете си отличното качество на печат, което сте свикнали да получавате от вашия принтер Brother, като изберете комплект мастилници LC1100BKBP2 .

Макар че онлайн могат се намерят по-евтини съвместими касети, само оригиналният комплект мастилници LC1100BKBP2 може да гарантира очакваната бърза и ефикасна работа на устройството ви.

Използвайки мастилници Brother, ще сте спокойни, че принтерът ви работи по най-добрия начин, а гаранцията на устройство, от която се възползвате, ще остане валидна.

Затова поръчайте комплект мастилници LC1100BKBP2 от Brother днес, за да си осигурите надеждна и трайна инвестиция.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото