Brother LC123VALBP Комплект мастилници

LC123VALBP - Комплект от черна, синя, червена и жълта мастилници, всяка с капацитет от 600 страници.

154,22 лв. с ДДС

128,51 лв. без ДДС

Капацитет от 600 страници за всяка мастилница в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествени оригинални консумативи от Brother

Гаранция за високо качества на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC123VALBP_main

Основни характеристики

  • Капацитет от 600 страници за всяка мастилница в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествени оригинални консумативи от Brother
  • Гаранция за високо качества на печат и удължен живот на устройството

Описание

Комплектът мастилници Brother LC123VALBP е специално разработен за широка гама Brother устройства.

Тези касети ще ви помогне да намалите разходите си за печат, като същевременно постигнете изключителни резултати. Независимо дали става дума за дома или малък офис, можете да се насладите на по-богати, и по-ясни цветове, които няма да избледнеят с времето.

Повече за този продукт ...

LC123VALBP е комплект от 4 мастилници, създадени за да работят безпроблемно с вашия принтер Brother, като ви осигуряват най-качествени резултати през цялото време.

Макар че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до проблеми с качеството на печат,  и дори може да повреди принтера ви. Защо да поемате риска?

Избирайки LC123VALBP, ще сте спокойни, че принтерът Ви работи по най-добрия начин, а гаранцията на устройството, от която се възползвате, ще остане валидна.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото