Оригинални мастилници с голям капацитет Brother LC1280XLVALBP, комплект

Комплект мастилници с голям капацитет Brother LC1280XLVALBP – черно, синьо, червено и жълто. Капацитет до 1,200 страници (цветни мастила) / 2,400 страници (черно мастило).

220,61 лв. с ДДС

183,84 лв. без ДДС

Капацитет 2,400 страници (черно)/ 1,200 страници (цветно) в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC1280XLVALBP_main

Основни характеристики

  • Капацитет 2,400 страници (черно)/ 1,200 страници (цветно) в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Нуждаете се от подмяна на мастилниците на вашето устройство? Спестете време и разправии, като купите комплекта с голям капацитет LC1280XLVALBP. Оригиналните мастилници LC1280XLBK, LC1280XLC, LC1280XLM и LC1280XLY в този изключително изгоден комплект са специално разработени, за да гарантират трайни и качествени резултати.

Повече за този продукт ...

Други мастилници за вашето устройство

Когато е време за подмяна на мастилницата, може да разчитате на комплекта с голям капацитет Brother LC1280XLVALBP да гарантира максимално представяне на устройството ви и безупречен печат.

Макар, че може да е изкушаващо да купувате по-евтини съвместими консумативи, използването им не само води до проблеми с качеството на печат, но може да повреди устройството и да направи гаранцията му  невалидна.

Комплектът оригинални мастилници с голям капацитет LC1280XLVALBP в черно, синьо, червено и жълто гарантира оптималната работа на вашето устройство, като осигурява рентабилност и впечатляващо качество на печат.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото