Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Комплект мастилници с голям капацитет Brother LC227XLVALBP

Brother LC227XLVALBP комплект от 4 цвята с капацитет до 1,200 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

179,43 лв. с ДДС 149,52 лв. без ДДС
Къде да купя
Убедете се, че използването на оригинални касети с мастило от Brother е възможно най-безпроблемно и евтино решение, като закупите този комплект с висока производителност LC227XLVALBP. Комплектът съдържа касети с голям капацитет LC-227XLBK с черно мастило, и LC-225XL със синьо, жълто и червено мастило, предназначени да ви помогнат да постигнете най-доброто качество с вашия принтер Brother.

Основни характеристики

  • Капацитет от 1,200 страници за всяка мастилница в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествени оригинални консумативи от Brother
  • Гаранция за високо качества на печат и удължен живот на устройството

Преглед

LC227XLVALBP е комплект от 4 мастилници, създадени за да работят безпроблемно с вашия принтер Brother, като ви осигуряват най-качествени резултати през цялото време.

Макар че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до проблеми с качеството на печат,  и дори може да повреди принтера ви. Защо да поемате риска?

Избирайки LC227XLVALBP, ще сте спокойни, че принтерът ви работи по най-добрия начин, а гаранцията на устройството, от която се възползвате, ще остане валидна.


Съвместими модели

Съвместими модели

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!