Оригинален комплект мастилници Brother LC970RBWBP - синьо, червено и жътло.

Оригинален комплект мастилници Brother LC970RBWBP – синьо, червено и жълто. Капацитет на всяка мастилница до 300 страници.

28,79 лв. с ДДС

23,99 лв. без ДДС

Капацитет на всяка мастилница – 300 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC970RBWBP_main

Основни характеристики

  • Капацитет на всяка мастилница – 300 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Осигурете си безпроблемна подмяна на мастилата Brother, като закупите този оригинален комплект LC970RBWBP. Той съдържа касети със синьо, жълто и червено мастило, предназначени да ви помогнат да постигнете най-доброто качество с вашето устройство Brother.

Повече за този продукт ...

Мастилниците LC970C, LC970M и LC970Y, които се съдържат в комплекта LC970RBWBP, са експертно разработени за безпроблемна работа с вашето устройство Brother, като осигуряват най-високо качество на печат, страница след страница.

Макар, че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до проблеми с качеството на печат и дори може да повреди устройството ви. Защо да поемате риска?

Избирайки комплект оригинални мастилници LC970RBWBP - синьо, червено и жълто, ще сте спокойни, че устройството ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Върнете се в началото