Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинален комплект мастилници Brother LC980VALBP

Оригинален комплект мастилници Brother LC980VALBP – черно, синьо, червено и жълто. Черната касета е с капацитет до 300 страници, а цветните до 260 страници.

91,44 лв. с ДДС 76,20 лв. без ДДС
Къде да купя

Осигурете си безпроблемна подмяна на мастилниците Brother, като закупите този комплект LC980VALBP. Той съдържа касети LC980 с черно, синьо, жълто и червено мастило, предназначени да ви помогнат да постигнете най-доброто качество с вашето устройство Brother.

Основни характеристики

  • Черната касета е с капацитет до 300 страници, а цветните до 260 страници.
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Други мастилници за вашето устройство

Мастилниците LC980BK, LC980C, LC980M и LC980Y, които се съдържат в комплекта LC980VALBP, са експертно разработени за безпроблемна работа с вашето устройство Brother, като осигуряват най-високо качество на печат, страница след страница.

Макар, че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до проблеми с качеството на печат и дори може да повреди устройството ви. Защо да поемате риска?

Избирайки комплект оригинални мастилници LC980VALBP, ще сте спокойни, че устройството ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!