Оригинална бутилка с мастило Brother BT5000M - червено

Бутилка с мастило Brother BT5000M, червено. Капацитет до 5 000 страници.

13,95 лв. с ДДС

11,63 лв. без ДДС

Капацитет от 5 000 страници

Висококачествено оригинално мастило от Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

BT5000M_MAIN

Основни характеристики

  • Капацитет от 5 000 страници
  • Висококачествено оригинално мастило от Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Оригиналната бутилка с мастило Brother BT5000M е специално разработени, за да Ви осигури качествени документи всеки път, когато печатате. С изключително големия капацитет от 5000 страници, можете да сложите край на редовното допълване на мастило, просто заредете резервоара за мастило и се наслаждавайте на дълготраен качествен печат.

Покажи повече
Покажи по -малко

Повече за този продукт ...

Brother BT5000М, бутилка с червено мастило ви позволява да отпечатате до 5000 страници. Този изключително голям капацитет означава, че не е необходимо често да подменяте мастилото, което осигурява изключително ниски разходи на страница.

Оригиналните консумативи на Brother не само ще ви помогнат да запазите принтера си във възможно най-добро състояние, но и качеството на печат ще остане високо. Отлично решение за дома и малкия офис, което гарантира по-ниски разходи и повишена производителност.

Предлага се и в следните цветове:


BT5000C – Синьо
Бутилка със синьо мастило, с капацитет от 5000 страници

BT5000Y – Жълто
Бутилка с жълто мастило, с капацитет от 5000 страници

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото