Brother BT6000BK - бутилка с черно мастило

BT6000BK е бутилка с оригинално черно мастило, с капацитет до 6000 страници.

17,13 лв. с ДДС 14,28 лв. без ДДС
Къде да купя
Специално разработена за максимална ефективност, тази бутилка с оригинално черно мастило Brother BT6000BK, осигурява високо качество на печат. Благодарение на ниската си цена, можете да разчитате на множество разпечатки с високо качество, и ниска себестойност.

Основни характеристики

  • Капацитет до 6000 страници
  • Висококачествено мастило от Brother
  • Гаранция за високо качества на печат и удължен живот на устройството

Преглед

За да получите възможно най-добрите резултати от вашия мастиленоструен принтер за  принтери, изберете оригиналната бутилка с мастило с ултра голям капацитет Brother BT6000BK. Проектирана да издържи много по-дълго от стандартните мастилници, при запазване на същото високо качество на печат, което сте очаквали от продуктите на Brother, BT6000BK предлага отлично съотношение между качество и цена.

Съвместими модели

Съвместими модели

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!