Оригинална мастилница Brother HC05BK

Черна мастилница Brother HC05BK с ултра голям капацитет. Печат до 30,000 страници.

466,80 лв. с ДДС

389,00 лв. без ДДС

Капацитет 30,000 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

hc05bk_main

Основни характеристики

  • Капацитет 30,000 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Осигурете си безпроблемната подмяна на оригиналните мастилници Brother, като закупите HC05BK. Опаковката съдържа касета с черно мастило, предназначена да ви помогне да получите най-доброто от вашия принтер Brother.

Повече за този продукт ...

Касетата с мастило HC-05BK е експертно разработена за безпроблемна работа с вашия принтер Brother, като осигурява най-високо качество на печат, страница след страница.

Макар че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до проблеми с качеството на печат и дори може да повреди принтера ви. Защо да поемате риска?

Избирайки оригиналната мастилница HC05BK, ще сте спокойни, че принтерът ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото