Оригинална мастилница Brother LC1100C – синя

Мастилница Brother LC1100C, синя. Капацитет до 325 страници.

25,10 лв. с ДДС

20,91 лв. без ДДС

Капацитет 325 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC1100C_main

Основни характеристики

  • Капацитет 325 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Специално разработена за оптимална работа на вашето устройство, оригиналната синя мастилница Brother LC1100C гарантира отлично качество на документите ви, страница след страница. Нашите оригинални, лесни за подмяна мастилници ви помагат да намалите разходите, като осигуряват впечатляващ печат без размазване и избледняване.

Повече за този продукт ...

Други мастилници за вашето устройство:

Със синята мастилница LC1100C не ви се налага да правите компромис с качеството. LC1100C е експертно разработена, за да работи безпроблемно с вашето устройство Brother, като осигурява най-високо качество на печат, страница след страница. Отличният печат с мастилницата LC1100C се дължи на дизайна на специалните ни печатащи глави, който гарантира равномерно нанасяне и висока резолюция на принтираните изображения.

Макар, че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до множество проблеми с качеството на печат и дори може да повреди устройството ви. Струва ли си да поемате риска?

Избирайки оригинална мастилница LC1100C, ще сте спокойни, че устройството ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Не оставайте без този ценен консуматив.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото