Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC1100HYBK – черна

Мастилница с голям капацитет Brother LC1100HYBK, черна. Капацитет 900 страници А4.

58,79 лв. с ДДС 48,99 лв. без ДДС
Къде да купя

Специално разработена за оптимална работа на вашето устройство, оригиналната черна мастилница Brother LC1100HYBK с голям капацитет гарантира отлично качество на документите ви, страница след страница. Нашите оригинални, лесни за подмяна мастилници ви помагат да намалите разходите, като осигуряват впечатляващ печат без размазване и избледняване.

Основни характеристики

  • Капацитет 900 страници А4 в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Други мастилници за вашето устройство:

С мастилницата LC1100HYBK с голям капацитет не ви се налага да правите компромис с качеството. Мастилницата  LC1100HYBK е експертно разработена, за да работи безпроблемно с вашето устройство Brother, като осигурява най-високо качество на печат, страница след страница.

Тъй като използвате черното мастило повече от останалите цветове, се налага да подменяте мастилницата по-често. Макар, че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до множество проблеми с качеството на печат и дори може да повреди устройството ви. Струва ли си да поемате риска? Не оставайте без този ценен консуматив.

Избирайки оригинална мастилница с голям капацитет LC1100HYBK, ще сте спокойни, че устройството ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!