Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC1100HYC – синя

Мастилница с голям капацитет Brother LC1100HYC, синя. Капацитет до 750 страници А4.

33,86 лв. с ДДС

28,22 лв. без ДДС

Капацитет 750 страници А4 в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC1100HYC_main

Основни характеристики

  • Капацитет 750 страници А4 в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Специално разработена за оптималната работа на вашето устройство, оригиналната синя мастилница Brother LC1100HYC с голям капацитет гарантира отлично качество на документите ви, страница след страница. Нашите лесни за подмяна мастилници спомагат за намаляване на разходите ви, като осигуряват впечатляващ печат без размазване и избледняване.

Повече за този продукт ...

Други мастилници за вашето устройство:

С мастилницата LC1100HYC с голям капацитет не ви се налага да правите компромис с качеството. LC1100HYC е експертно разработена, за да работи безпроблемно с вашето устройство Brother, като осигурява най-високо качество на печат, страница след страница.

Макар, че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до множество проблеми с качеството на печат и дори може да повреди устройството ви. Струва ли си да поемате риска? Не оставайте без този ценен консуматив.

Избирайки оригинална мастилница с голям капацитет LC1100HYC, ще сте спокойни, че устройството ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото