Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Brother LC1100Y касета с жълто мастило

LC1100Y е жълта мастилница с капацитет от 325 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

23,10 лв. с ДДС 19,25 лв. без ДДС
Къде да купя

Специално разработена за максимална ефективност, тази оригинална жълта мастилница Brother LC1100Y, осигурява високо качество на печат. Съвместими с редица принтери, нашите лесни за инсталиране касети ви помагат да създавате дълготрайни документи, без зацапване или избледняват с течение на времето.

Основни характеристики

  • Капацитет до 325 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествено мастило от Brother
  • Гаранция за високо качества на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Други мастилници за Вашето устройство:

Когато трябва да смените мастилото на принтера, можете да разчитате на Brother LC1100Y, за да сте сигурни, че принтерът ви остава в перфектно състояние, а вашите разпечатки ще останат кристално чисти.

Въпреки че може да бъде изкушаващо да купувате по-евтини, неоригинални консумативи, трябва да помните, че пълнителите и други съвместими касети не само могат да повлияят върху качеството на печат, но и да анулират вашата гаранция и да причинят щети на вашия принтер.

С LC1100Y можете да сте спокойни, че устройството Ви работи по най-добрия начин, а печата е кристален.

Съвместими модели

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!