Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинална мастилница Brother LC123M – червена

Мастилница Brother LC123M, червена. Капацитет до 600 страници.

31,72 лв. с ДДС 26,44 лв. без ДДС
Къде да купя

Оригиналната червена мастилница LC123М е специално разработена, за да гарантира високо качество на печат, страница след страница. Тъй като е устойчива на избледняване, може да разчитате на впечатляващи, трайни цветове. Купувайки нашите мастилници, вие защитавате устройството си от възможна повреда в резултат на използване на съвместими неоригинални продукти.

Основни характеристики

  • Prints 600 pages in accordance with ISO/IEC 24711
  • High quality genuine Brother cartridge
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Предлага се и в следните цветове:

Когато е време за подмяна на мастилницата, може да разчитате на касетата Brother LC123M в червено да гарантира максимално представяне на устройството ви и безупречен печат.

Макар, че може да е изкушаващо да купувате по-евтини съвместими консумативи, използването им не само води до проблеми с качеството на печат, но може да повреди устройството и да направи гаранцията му невалидна.

Отлично решение за дома и малкия офис, което гарантира по-ниски разходи и повишена производителност. Оригиналната червена мастилница LC123M осигурява оптималната работа на вашето устройство и отлично съотношение между цена и качество в дългосрочен план, като постига впечатляващи резултати, страница след страница.

Съвместими модели

Съвместими модели

Creative center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!