Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC125XLY – жълта

Мастилница Brother LC125XLY – жълта. Капацитет до 1,200 страници.

43,62 лв. с ДДС 36,34 лв. без ДДС
Къде да купя
Мастилницата LC125XLY с голям капацитет е съвместима с широка гама от нашите устройства. И тъй като тя е оригинален, експертно тестван и разработен от Brother продукт, може да сте уверени, че получавате максимално качествен и стойностен печат.

Основни характеристики

  • Капацитет 1,200 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Предлага се и в следните цветове:

Когато е време за подмяна на мастилницата, може да разчитате на касетата Brother LC125XLY да гарантира максимално представяне на устройството ви и безупречен печат.

Макар, че са по-евтини, съвместимите мастилници могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до проблеми с качеството на печат и дори може да повреди устройството ви. Защо да поемате риска?

Избирайки оригинална мастилница LC125XLY, ще сте спокойни, че устройството ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Съвместими модели

Съвместими модели

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!