Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC127XLBK – черна

Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC127XLBK, черна. Приблизителен капацитет 1,200 страници.

66,44 лв. с ДДС 55,37 лв. без ДДС
Къде да купя
Оригиналната мастилница с голям капацитет Brother LC127XLBK е специално разработена, за да гарантира високо качество на документите ви при печат, като в същото време спестявате средства. Купувайки нашите мастилници, може да разчитате на ярки, ясни и трайни цветове, а устройството е защитено от повреди, причинени от използването на съвместими продукти.

Основни характеристики

  • Капацитет приблизително 1,200 страници
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Осигурете си отличното качество на печат, което сте свикнали да получавате от вашето устройство Brother, като изберете мастилница с голям капацитет LC127XLBK. Тя издържа повече от стандартните мастилници и то без компромис в качеството.


Макар, че могат се намерят по-евтини съвместими касети, само оригиналната мастилница LC127XLBK може да гарантира очакваната бърза и ефикасна работа на устройството ви.

Затова поръчайте черна мастилница LC127XLBK от Brother, за да си осигурите надеждна и трайна инвестиция.

Съвместими модели

Съвместими модели

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!