Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Черна мастилница с голям капацитет Brother LC1280XLBK

LC1280XLBK е черна мастилница с голям капацитет, до 2 400 страници в съответствие с ISO/IEC 24711.

73,42 лв. с ДДС 61,18 лв. без ДДС
Къде да купя
Търсите консуматив, който да издържа по-дълго, но не искате да правите компромиси с качеството? Изберете оригиналната черна мастилница с голям капацитет LC1280XLBK - проектирана да предлага по-ниска цена на страница, със същия висококачествен печат, който очаквате от Brother.

Основни характеристики

  • Капацитет до 2 400 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествено мастило от Brother
  • Гаранция за високо качества на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Други мастилници с голям капацитет:

Когато трябва да смените мастилото на принтера, можете да разчитате на Brother LC1280XLBK, за да сте сигурни, че принтерът ви остава в перфектно състояние, а вашите разпечатки ще останат кристално чисти.

Благодарение на големия капацитет, можете да разчитате на по-икономичен печат, за по-дълго време.

Въпреки че може да бъде изкушаващо да купувате по-евтини, неоригинални консумативи, трябва да помните, че пълнителите и други съвместими касети не само могат да повлияят върху качеството на печат, но и да анулират вашата гаранция и да причинят щети на вашия принтер.

С LC1280XLBK можете да сте спокойни, че устройството Ви работи по най-добрия начин, а печата е кристален.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!