Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC1280XLY – жълта

Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC1280XLY, жълта. Капацитет до 1,200 страници.

48,74 лв. с ДДС

40,62 лв. без ДДС

Капацитет 1,200 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC1280XLY_main

Основни характеристики

  • Капацитет 1,200 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Търсите мастилница, която издържа по-дълго, но не искате да правите компромис с качеството? Тогава изберете оригиналната жълта мастилница LC1280XLY с голям капацитет – специално разработена за по-нисък разход на страница, но със същото безкомпромисно качество, което очаквате от Brother.

Повече за този продукт ...

Предлага се и в следните цветове:

Мастилницата LC1280XLY с голям капацитет е експертно разработена за безпроблемна работа с вашето устройство Brother, като осигурява най-високо качество на печат, страница след страница.

Макар, че са по-евтини, съвместимите мастилници могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до проблеми с качеството на печат и дори може да повреди устройството ви. Защо да поемате риска?

Избирайки оригинална мастилница LC1280XLY, ще сте спокойни, че устройството ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото