Оригинална мастилница Brother LC223Y – жълта

Оригинална мастилница Brother LC223Y, жълта. Капацитет 550 страници.

29,73 лв. с ДДС 24,78 лв. без ДДС
Къде да купя

За да си гарантирате най-високо качество на печат, страница след страница, изберете жълта мастилница Brother LC223Y. Защо да рискувате със съвместими мастилници, които могат да доведат до проблеми, когато този оригинален консуматив от Brother гарантира оптималната работа на вашето устройство?

Основни характеристики

  • Капацитет 550 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Предлага се и в следните цветове:

Осигурете си отличното качество на печат, което сте свикнали да получавате от вашето устройство Brother, като изберете мастилница LC223Y.

Макар, че могат се намерят по-евтини съвместими касети, само оригиналната мастилница LC223Y може да гарантира очакваната бърза и ефикасна работа на устройството ви.

Използвайки мастилници Brother, ще сте спокойни, че устройството ви работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Затова поръчайте жълта мастилница LC223Y от Brother, за да си осигурите надеждна и трайна инвестиция.


 
 
 
 

Съвместими модели

Съвместими модели

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!