Оригинален консуматив Brother LC3237BK - черно

Brother LC3237BK - Черна мостилница. Капацитет до 3,000 страници в съответсвие с ISO/IEC 24711.

85,54 лв. с ДДС

71,28 лв. без ДДС

Капацитет до 3,000 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествено мастило от Brother

Висококачествен печат и гаранция за безпроблемна работа с устройството

Информация за продукта

LC3237BK_main

Интелигентен дизайн за лесна проверка на оставащото количество мастило

Голям капацитет на достъпна цена

Основни характеристики

  • Капацитет до 3,000 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествено мастило от Brother
  • Висококачествен печат и гаранция за безпроблемна работа с устройството
  • Интелигентен дизайн за лесна проверка на оставащото количество мастило
  • Голям капацитет на достъпна цена

Описание

Черната мастилница Brother LC3237BK гарантира ясни, надеждни и висококачествени разпечатки. С добро съотношение между качество и цена, нашите перфектно балансирани мастила гарантират, че вашият принтер ще работи по най-добрия начин.

Повече за този продукт ...

Други консумативи за вашето устройство

LC3237BK е черна мастилница, проектирана специално за безпроблемна работа с широка гама от принтери Brother, за да ви осигури най-висококачествени резултати, всеки път.

Макар че използването на по-евтини, съвместими консумативи може да ви спести пари в краткосрочен план, те често са продукти с ниско качество и могат да причинят многобройни проблеми с печата и дори да повредят машината ви - така че наистина ли си струва рискът?

Избирайки оригиналната мастилница Brother LC3237BK, ще сте спокойни, че вашият принтер ще продължи да работи по най-добрия начин, както и че всяка гаранция, която притежавате, ще остане валидна.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото