Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинален консуматив Brother LC3237C

Brother LC3237C - Синя мастилница. Капацитет до 1 500 страници в съотвествие с ISO/IEC 24711.

51,26 лв. с ДДС 42,72 лв. без ДДС
Къде да купя
Търсите консуматив, който предлага безпроблемен печат? Синята мастилница Brother LC3237C гарантира висококачествени резултати на разумна цена. Нашите перфектно балансирани мастила гарантират, че вашият принтер ще работи по най-добрия начин.

Основни характеристики

  • Капацитет до 1 500 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествено мастило от Brother
  • Висококачествен печат и гаранция за безпроблемна работа с устройството
  • Интелигентен дизайн за лесна проверка на оставащото количество мастило
  • Голям капацитет на достъпна цена

Преглед

Други консумативи за вашето устройство

LC3237C е синя мастилница, проектирана специално за безпроблемна работа с широка гама от принтери Brother, за да ви осигури най-висококачествени резултати, всеки път.

Макар че използването на по-евтини, съвместими консумативи може да ви спести пари в краткосрочен план, те често са продукти с ниско качество и могат да причинят многобройни проблеми с печата и дори да повредят машината ви - така че наистина ли си струва рискът?

Избирайки оригиналната мастилница Brother LC3237C, ще сте спокойни, че вашият принтер ще продължи да работи по най-добрия начин, както и че всяка гаранция, която притежавате, ще остане валидна.

.

Съвместим с модели

Съвместими модели

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!