Оригинален консуматив Brother LC3237Y

Brother LC3237Y - Жълта мастилница. Капацитет до 1 500 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

56,71 лв. с ДДС

47,26 лв. без ДДС

Капацитет до 1 500 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествено мастило от Brother

Интелигентен дизайн за лесна проверка на оставащото количество мастило

Информация за продукта

LC3237Y_main

Висококачествен печат и гаранция за безпроблемна работа с устройството

Голям капацитет на достъпна цена

Основни характеристики

  • Капацитет до 1 500 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествено мастило от Brother
  • Интелигентен дизайн за лесна проверка на оставащото количество мастило
  • Висококачествен печат и гаранция за безпроблемна работа с устройството
  • Голям капацитет на достъпна цена

Описание

Търсите консуматив, който предлага безпроблемен печат? Жълтата мастилница Brother LC3237Y гарантира висококачествени резултати на разумна цена. Нашите перфектно балансирани мастила гарантират, че вашият принтер ще работи по най-добрия начин.

Повече за този продукт ...

Други консумативи за вашето устройство

 

LC3237Y е жълта мастилница, проектирана специално за безпроблемна работа с широка гама от принтери Brother, за да ви осигури най-висококачествени резултати, всеки път.

Макар че използването на по-евтини, съвместими консумативи може да ви спести пари в краткосрочен план, те често са продукти с ниско качество и могат да причинят многобройни проблеми с печата и дори да повредят машината ви - така че наистина ли си струва рискът?

Избирайки оригиналната мастилница Brother LC3237Y, ще сте спокойни, че вашият принтер ще продължи да работи по най-добрия начин, както и че всяка гаранция, която притежавате, ще остане валидна.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото