Оригинален консуматив Brother LC3239XLC

Brother LC3239XLC - синя мастилница със супер голям капацитет. Печат до 5,000 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

149,26 лв. с ДДС

124,38 лв. без ДДС

Капацитет до 5,000 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествено мастило от Brother

Супер голям капацитет на достъпна цена

Информация за продукта

LC3239XLC_main

Висококачествен печат и гаранция за безпроблемна работа с устройството

Интелигентен дизайн за лесна проверка на оставащото количество мастило

Основни характеристики

  • Капацитет до 5,000 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествено мастило от Brother
  • Супер голям капацитет на достъпна цена
  • Висококачествен печат и гаранция за безпроблемна работа с устройството
  • Интелигентен дизайн за лесна проверка на оставащото количество мастило

Описание

С оригиналната синя мастилница със супер голям капацитет Brother LC3239XLC можете да се наслаждавате на висококачествен печат със всяка следваща всяка страница. Касетите с мастило и принтерите на Brother са проектирани така, че да постигат най-добри резултати. Касетите са лесни за инсталиране. Възползвайте се от дълготрайния печат, който няма да се размазва или избледнява с течение на времето.

Повече за този продукт ...

Други консумативи за вашето устройство

 

LC3239XLC е синя мастилница със супер голям капацитет, проектирана специално за безпроблемна работа с широка гама от принтери Brother, за да ви осигури най-висококачествени резултати, всеки път.

Макар че използването на по-евтини, съвместими консумативи може да ви спести пари в краткосрочен план, те често са продукти с ниско качество и могат да причинят многобройни проблеми с печата и дори да повредят машината ви - така че наистина ли си струва рискът?

Избирайки оригиналната мастилница Brother LC3239XLC, ще сте спокойни, че вашият принтер ще продължи да работи по най-добрия начин, както и че всяка гаранция, която притежавате, ще остане валидна.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото