Оригинална мастилница Brother LC3617C – синя

Оригинална мастилница Brother LC3617C, синя. Капацитет 550 страници.

17,99 лв. с ДДС

14,99 лв. без ДДС

Капацитет 550 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC3617C_main

Основни характеристики

  • Капацитет 550 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Търсите мастилница, която осигурява безпроблемно представяне, страница след страница? Червената мастилница Brother LC3617C гарантира безпроблемен, надежден и безупречен печат. С нашите изгодни мастилници може да разчитате на оптимална работа на вашия принтер.

Повече за този продукт ...

Предлага се и в следните цветове:

Мастилницата LC3617C е експертно разработена за безпроблемна работа с вашия принтер Brother, като осигурява най-високо качество на печат, страница след страница.

Макар че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до множество проблеми с качеството на печат и дори може да повреди принтера ви. Струва ли си да поемате риска?

Избирайки оригинална мастилница LC3617C, ще сте спокойни, че принтерът ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията на устройството, от която се възползвате, ще остане валидна.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото