Оригинална мастилница Brother LC3617Y – жълта

Оригинална мастилница Brother LC3617Y, жълта. Капацитет до 550 страници.

17,99 лв. с ДДС

14,99 лв. без ДДС

Капацитет 550 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC3617Y_main

Основни характеристики

  • Капацитет 550 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Търсите мастилница, която осигурява безпроблемен печат, страница след страница? Жълтата мастилница Brother LC3617Y гарантира надежден и безупречен печат. С нашите изгодни, идеално балансирани мастилници, може да разчитате на оптималната работа на вашето устройство.

Повече за този продукт ...

Предлага се и в следните цветове:

Мастилницата LC3617Y е експертно разработена за безпроблемна работа с вашето устройство Brother, като осигурява най-високо качество на печат, страница след страница.

Макар, че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до множество проблеми с качеството на печат и дори може да повреди устройството ви. Струва ли си да поемате риска?

Избирайки оригинална мастилница LC3617Y, ще сте спокойни, че устройството ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото