Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC3619XLBK – черна

Оригинална мастилница Brother LC3619XLBK, черна. Капацитет до 3,000 страници.

54,46 лв. с ДДС

45,38 лв. без ДДС

Капацитет до 3,000 страници

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC3619XLBK_main

  • Капацитет до 3,000 страници
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Тази оригинална черна мастилница Brother LC3619XLBK с голям капацитет е специално разработена, за да гарантира безкомпромисно качество на печат, страница след страница. Купувайки нашите мастилници, вие защитавате устройството си от възможно трайно увреждане в резултат на използване на неоригинални съвместими продукти.

Повече за този продукт ...

Предлага се и в следните цветове:

Всички мастилници от Brother, включително LC3619XLBK с голям капацитет са старателно тествани, за да се гарантира, че осигуряват оптимално и най-надеждно решение за клиентите. LC3619XLBK издържа до два пъти по-дълго от стандартните мастила и то без компромис с качеството.

Макар, че се предлагат по-евтини, съвместими касети, използването им най-често води до проблеми с качеството на печат и дори до повреда на устройството, а отстраняването на тези проблеми може да се окаже скъпо.

Тази оригинална мастилница LC3619XLBK гарантира, че устройството ви ще работи безотказно и ви осигурява най-добро съотношение между цена и качество в дългосрочен план, както и спокойствието, че може да разчитате на отличен печат.

Creative center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото