Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинална мастилница Brother LC3619XLM – червена

Mастилница Brother LC3619XLM, червена. Капацитет до 1,500 страници.

28,89 лв. с ДДС 24,08 лв. без ДДС
Къде да купя

Осигурете си безпроблемна подмяна на мастилата като закупите Brother LC3219XLM, оригинална мастилница с голям капацитет. Червената касета е разработена така, че да ви помогне да постигнете най-доброто качество с вашето устройство Brother.

Основни характеристики

  • Капацитет на мастилницата 1,500 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Предлага се и в следните цветове:

Мастилницата LC3619XLM е експертно разработена за безпроблемна работа с вашето устройство Brother, като осигурява най-високо качество на печат, страница след страница.

Макар, че са по-евтини, съвместимите касети могат и да ви спестят пари в краткосрочен план, но използването им най-често води до проблеми с качеството на печат и дори може да повреди устройството ви. Защо да поемате риска?

Избирайки оригинална мастилница LC3619XLM, ще сте спокойни, че устройството ви ще работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Creative center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!