Оригинална касета с мастило Brother LC427M Червено

Brother LC427M - Червена касета с мастило единична опаковка. Печат на до 1.500 страници.

64,44 лв. с ДДС

53,70 лв. без ДДС

LC427M отпечатва до 1.500 страници съгласно ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална касета с червено мастило Brother

Касетите с оригинално мастило Brother са стриктно тествани, за перфектен печат, спестявайки ви време и пари

Информация за продукта

Касета с червено мастило LC427M

Използването на оригиналната мастилница Brother LC427M защитава гаранцията на устройството

Интелигентният дизайн на касетата позволява пълна видимост на оставащото мастило

LC427M - касета с червено мастило, която се предлага и в по-икономичния вариант с голям капацитет -LC427XLM

Основни характеристики

  • LC427M отпечатва до 1.500 страници съгласно ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална касета с червено мастило Brother
  • Касетите с оригинално мастило Brother са стриктно тествани, за перфектен печат, спестявайки ви време и пари
  • Използването на оригиналната мастилница Brother LC427M защитава гаранцията на устройството
  • Интелигентният дизайн на касетата позволява пълна видимост на оставащото мастило
  • LC427M - касета с червено мастило, която се предлага и в по-икономичния вариант с голям капацитет -LC427XLM

Описание

Търсите касета с мастило, която предлага безпроблемна работа всеки път, когато печатате? Червената касета с мастило Brother LC427М с устойчиви на избледняване цветове Ви гарантира надеждни, гладки и висококачествени разпечатки, от първия до последния печат. Нашите идеално балансирани мастила гарантират, че устройството ви ще работи перфектно от началото до края. 

Brother взима предвид въздействието върху околната среда на всеки етап от жизнения цикъл на касетите с мастило, намалявайки отпадъците към депата. Целият ни хардуер и всички мастилници са създадени така, че да имат възможно най-малко въздействие върху околната среда. 
 
Оригинална мастилница Brother LC427M - заслужава си всеки път.

Покажи повече
Покажи по -малко

Повече за този продукт ...

 
Colour

Други цветове за вашето устройство

LC427BK Черен
LC427C Син
LC427Y Жълт

Надеждност и гарантиране на качеството

Надеждност и гаранция за качеството

Зрелищните цветове се създават с помощта на технологията на Brother "Innobella", добавяйки високо ниво на жизненост към вашите снимки. Мастилото на Brother Innobella съдържа внимателно подбрани химикали, за да се предотврати запушването на печатащата глава, осигурявайки по-гладка работа. Това гарантира надеждност и издръжливост на вашето устройство Brother.

 Гарантирано за работа

Гаранция за безпроблемна работа

Касетите с мастило от Brother са специално проектирани за цялостната система за печат на устройствата Brother, и осигуряват по-високо качество. Оригиналните консумативи Brother са най-добрият начин да защитите инвестициите си и да осигурите оптимална производителност от вашия мастилено-струен принтер Brother, гарантирайки ви безпроблемна работа и спестявайки средства в дългосрочен план.

Тествана производителност

Тествана производителност

Мастилото и хартията Brother Innobella са устойчиви избледняване от светлина и озон, като по този начин се гарантира, че продължителната експозиция няма да доведе до избледняване на отпечатките с времето. Получете професионален завършек с касети с оригинално мастило на Brother.

Подкрепа на ваша страна

Ние сме "На ваша страна"

Използването на оригинални консумативи Brother защитава гаранцията на принтера ви. Brother е винаги "На ваша страна". Ние се ангажираме да предоставяме отлична поддръжка на продуктите и грижа за клиентите - както преди, така и след покупката.

 
Два папагала, летящи над джунгла

Околна среда и устойчивост

Всички касети Brother са създадени така, че да оказват възможно най-малко въздействие върху околната среда. Brother предлага екологично отговорен начин на клиентите да върнат продуктите си с марката Brother в края на живота им. 

 
QR код за установяване на оргиналност на продуктите

Проверете автентичността на вашите консумативи

Ще намерите холографския етикет за сигурност на касети с оригинално мастило на Brother. Уверете се, че опаковката и етикетът за сигурност не са били подправени и потвърдете, че етикетът за сигурност на холограмата е оригинален, като проверите уникалния 7-цифрен номер за идентификация на адрес: www.brother.com/id 

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото