Оригинална касета с мастило Brother LC427XLM червен цвят

Касета с червено мастило с голям капацитет Brother LC427XLM. Отпечатва 5000 страници.

169,66 лв. с ДДС

141,38 лв. без ДДС

LC427XLM отпечатва до 5000 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Оригинална Brother касета с червено мастило и с голям капацитет осигурява по-голям обем на печат и по-ниска цена на страница.

Оригиналните мастилници Brother са строго тествани, за да гарантират перфектен печатат, спестявайки ви време и средства

Информация за продукта

Brother LC427XLM касета с червено мастило

Използването на оригиналната касета с мастило Brother LC427XLM защитава гаранцията на вашия принтер.

Интелигентният дизайн на касетата позволява пълна видимост на останалото мастило

Основни характеристики

  • LC427XLM отпечатва до 5000 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Оригинална Brother касета с червено мастило и с голям капацитет осигурява по-голям обем на печат и по-ниска цена на страница.
  • Оригиналните мастилници Brother са строго тествани, за да гарантират перфектен печатат, спестявайки ви време и средства
  • Използването на оригиналната касета с мастило Brother LC427XLM защитава гаранцията на вашия принтер.
  • Интелигентният дизайн на касетата позволява пълна видимост на останалото мастило

Описание

Търсите касета, която предлага безпроблемна работа всеки път, когато печатате? Касетата с червено мастило и с голям капацитет Brother LC427XLM, с устойчиви на избледняване свойства, гарантира ярки, надеждни и висококачествени разпечатки от първата до последната страница. Нашите идеално балансирани мастила гарантират, че принтерът ви ще продължи да работи по най-добрия начин. 

Brother взима предвид въздействието върху околната среда на всеки етап от жизнения цикъл на касетите с мастило, намалявайки отпадъците в природата. Всички наши устройства и консумативи са създадени така, че да имат възможно най-малко въздействие върху околната среда. 
 
Оригинална Brother касета LC427XLM с червено мастило с голям капацитет - заслужава си.

Покажи повече
Покажи по -малко

Повече за този продукт ...

 
Colour

Други цветове за вашето устройство

LC427XLBK Черен
LC427XLC Син
LC427XLY Жълт

Надеждност и гарантиране на качеството

Надеждност и гаранция за качеството

Зрелищните цветове се създават с помощта на технологията на Brother "Innobella", добавяйки високо ниво на жизненост към вашите снимки. Мастилото на Brother Innobella съдържа внимателно подбрани химикали, за да се предотврати запушването на печатащата глава, осигурявайки по-гладка работа. Това гарантира надеждност и издръжливост на вашето устройство Brother.

 Гарантирано за работа

Гаранция за безпроблемна работа

Касетите с мастило от Brother са специално проектирани за цялостната система за печат на устройствата Brother, и осигуряват по-високо качество. Оригиналните консумативи Brother са най-добрият начин да защитите инвестициите си и да осигурите оптимална производителност от вашия мастилено-струен принтер Brother, гарантирайки ви безпроблемна работа и спестявайки средства в дългосрочен план.

Тествана производителност

Тествана производителност

Мастилото и хартията Brother Innobella са устойчиви избледняване от светлина и озон, като по този начин се гарантира, че продължителната експозиция няма да доведе до избледняване на отпечатките с времето. Получете професионален завършек с касети с оригинално мастило на Brother.

Подкрепа на ваша страна

Ние сме "На ваша страна"

Използването на оригинални консумативи Brother защитава гаранцията на принтера ви. Brother е винаги "На ваша страна". Ние се ангажираме да предоставяме отлична поддръжка на продуктите и грижа за клиентите - както преди, така и след покупката.

 
Два папагала, летящи над джунгла

Околна среда и устойчивост

Всички касети Brother са създадени така, че да оказват възможно най-малко въздействие върху околната среда. Brother предлага екологично отговорен начин на клиентите да върнат продуктите си с марката Brother в края на живота им. 

 
QR код за установяване на оргиналност на продуктите

Проверете автентичността на вашите консумативи

Ще намерите холографския етикет за сигурност на касети с оригинално мастило на Brother. Уверете се, че опаковката и етикетът за сигурност не са били подправени и потвърдете, че етикетът за сигурност на холограмата е оригинален, като проверите уникалния 7-цифрен номер за идентификация на адрес: www.brother.com/id 

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото