Оригинална касета с мастило Brother LC462Y - жълт цвят

Касета с жълто мастило с голям капацитет Brother LC462Y. Отпечатва до 550 страници.

17,95 лв. с ДДС

14,96 лв. без ДДС

LC462Y отпечатва до 550 страници съгласно ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална касета с жълто мастило Brother

Касетите с оригинално мастило Brother са стриктно тествани, за перфектен печат, спестявайки ви време и пари

Информация за продукта

LC462Y_main

Използването на оригиналната мастилница Brother LC462Y защитава гаранцията на устройството

За по-голям обем печат можете да прегледате мастилниците LC462XL

Основни характеристики

  • LC462Y отпечатва до 550 страници съгласно ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална касета с жълто мастило Brother
  • Касетите с оригинално мастило Brother са стриктно тествани, за перфектен печат, спестявайки ви време и пари
  • Използването на оригиналната мастилница Brother LC462Y защитава гаранцията на устройството
  • За по-голям обем печат можете да прегледате мастилниците LC462XL

Описание

Търсите касета с мастило, която предлага безпроблемна работа всеки път, когато печатате? Касетатата с жълто с мастило Brother LC462Y с устойчиви на избледняване цветове Ви гарантира надеждни, гладки и висококачествени разпечатки, от първия до последния печат. Нашите идеално балансирани мастила гарантират, че устройството ви ще работи перфектно от началото до края. 

Brother взима предвид въздействието върху околната среда на всеки етап от жизнения цикъл на касетите с мастило, намалявайки отпадъците към депата. Целият ни хардуер и всички мастилници са създадени така, че да имат възможно най-малко въздействие върху околната среда. 
 
Оригинална мастилница Brother LC462Y - заслужава си всеки път.

Съвместими модели

Покажи повече
Покажи по -малко

Преглед

 
Colour

Други цветове за вашето устройство

LC462BK Черно
LC462C Синьо
LC462M Червено

Надеждност и гарантиране на качеството

Надеждност и гаранция за качеството

Зрелищните цветове се създават с помощта на технологията на Brother "Innobella", добавяйки високо ниво на жизненост към вашите снимки. Мастилото на Brother Innobella съдържа внимателно подбрани химикали, за да се предотврати запушването на печатащата глава, осигурявайки по-гладка работа. Това гарантира надеждност и издръжливост на вашето устройство Brother.

 Гарантирано за работа

Гаранция за безпроблемна работа

Касетите с мастило от Brother са специално проектирани за цялостната система за печат на устройствата Brother, и осигуряват по-високо качество. Оригиналните консумативи Brother са най-добрият начин да защитите инвестициите си и да осигурите оптимална производителност от вашия мастилено-струен принтер Brother, гарантирайки ви безпроблемна работа и спестявайки средства в дългосрочен план.

Тествана производителност

Тествана производителност

Мастилото и хартията Brother Innobella са устойчиви избледняване от светлина и озон, като по този начин се гарантира, че продължителната експозиция няма да доведе до избледняване на отпечатките с времето. Получете професионален завършек с касети с оригинално мастило на Brother.

Подкрепа на ваша страна

Ние сме "На ваша страна"

Използването на оригинални консумативи Brother защитава гаранцията на принтера ви. Brother е винаги "На ваша страна". Ние се ангажираме да предоставяме отлична поддръжка на продуктите и грижа за клиентите - както преди, така и след покупката.

 
Два папагала, летящи над джунгла

Околна среда и устойчивост

Всички касети Brother са създадени така, че да оказват възможно най-малко въздействие върху околната среда. Brother предлага екологично отговорен начин на клиентите да върнат продуктите си с марката Brother в края на живота им. 

 
QR код за установяване на оргиналност на продуктите

Проверете автентичността на вашите консумативи

Ще намерите холографския етикет за сигурност на касети с оригинално мастило на Brother. Уверете се, че опаковката и етикетът за сигурност не са били подправени и потвърдете, че етикетът за сигурност на холограмата е оригинален, като проверите уникалния 7-цифрен номер за идентификация на адрес: www.brother.com/id 

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото