Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC525XLC – синя

Оригинална мастилница Brother LC525XLC, синя. Капацитет до 1,300 страници.

16,90 лв. с ДДС

14,08 лв. без ДДС

Капацитет 1,300 страници

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC525XLC_main

Основни характеристики

  • Капацитет 1,300 страници
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Специално създадена, за да ви предостави ярките, впечатляващи резултати, които търсите, оригиналната синя мастилница LC525XLC гарантира безпроблемната работа на вашето устройство. И тъй като е мастилница с голям капацитет, LC525XLC издържа по-дълго време и то без компромис с качеството.

Повече за този продукт ...

Предлага се и в следните цветове:

 

Осигурете си отличното качество на печат, което сте свикнали да получавате от вашето устройство Brother, като изберете мастилница с голям капацитет LC525XLC.

Макар, че могат се намерят по-евтини съвместими касети, само оригиналната мастилница с голям капацитет LC525XLC може да гарантира очакваната бърза и ефикасна работа на устройството ви.

Използвайки мастилници Brother, ще сте спокойни, че устройството ви работи по най-добрия начин, а гаранцията му ще остане валидна.

Затова поръчайте синя мастилница с голям капацитет LC525XLC от Brother, за да си осигурите надеждна и трайна инвестиция.

Creative center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото