Оригинална мастилница с голям капацитет Brother LC529XLBK – черна

Мастилница Brother LC529XLBK, черна. Капацитет до 2,400 страници.

17,56 лв. с ДДС

14,63 лв. без ДДС

Капацитет 2,400 страници в съответствие с ISO/IEC 24711

Висококачествена оригинална мастилница Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

LC529XLBK_main

Основни характеристики

  • Капацитет 2,400 страници в съответствие с ISO/IEC 24711
  • Висококачествена оригинална мастилница Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Търсите мастилница, която издържа по-дълго, но не искате да правите компромис с качеството? Тогава изберете оригиналната черна мастилница LC529XLBK с голям капацитет – специално разработена за по-нисък разход на страница, но със същото безкомпромисно качество, което очаквате от Brother.

Повече за този продукт ...

Използвате черното мастило много повече от останалите цветове, затова си гарантирайте най-високо качество на печат, като купите мастилницата с голям капацитет LC529XLBK .

Макар, че могат се намерят по-евтини съвместими касети, само оригиналната мастилница LC529XLBK може да гарантира очакваната бърза и ефикасна работа на устройството ви.

Разработена така, че да издържа много повече от стандартните касети с мастило, тази мастилница има по-голям капацитет, и то без компромис в качеството.

Затова поръчайте черна мастилница LC529XLBK от Brother, за да си осигурите надеждна и трайна инвестиция.

Creative center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото