Оригинална хартия А3 за мастиленоструен печат Brother BP60PA3

Стандартна хартия А3 за мастиленоструен печат Brother BP60PA3, 75.5 г/м2. Съдържа 250 листа.

21,06 лв. с ДДС

17,55 лв. без ДДС

Опаковката съдържа 250 листа

Висококачествен оригинален продукт Brother

Гарантира перфектен вид на вашите документи

Информация за продукта

BP60PA3_main

Основни характеристики

  • Опаковката съдържа 250 листа
  • Висококачествен оригинален продукт Brother
  • Гарантира перфектен вид на вашите документи

Описание

Експертно разработена за оптималното представяне на вашето устройство Brother, оригиналната стандартна хартия A3 за мастиленоструен печат BP60PA3 ви гарантира безпроблемна работа, отлично качество на печат и краен резултат, който ще ви впечатли.

Покажи повече
Покажи по -малко

Повече за този продукт ...

Гарантирайте оптималната работа на вашето устройство Brother и впечатляващото качество на документите си, като използвате стандартната хартия А3 за мастиленоструен печат BP60PA3.

Идеална за печат на всякакви документи и постери, хартията BP60PA3 ви помага да използвате оптимално предимствата на вашето мастиленоструйно устройствои Brother и гарантира бързина, ефективност и 100% безупречен печат.

Тъй като хартията BP60PA3 е оригинален продукт от Brother, може да сте спокойни, че е експертно разработена за осигуряване на оптимални резултати. Защо да рискувате с използване на по-евтини, съвместими продукти, които често водят до лоши резултати, когато можете да разчитате на най-високото качество?

Изберете матовата хартия А3 за мастиленоструен печат BP60MA3, за да гарантирате отлично качество на вашите документи.

Идеална за печат на писма, фактури и билети, хартията BP60MA3 с красив матов завършек е напълно съвместима с вашето устройство Brother и няма нужда да се притеснявате от размазване или проблеми при печата.

Тъй като хартията BP60MA3 е оригинален продукт от Brother, може да сте спокойни, че е експертно разработена за осигуряване на оптимални резултати. Защо да рискувате с използване на по-евтини, съвместими продукти, които често водят до лоши резултати, когато можете да разчитате на най-високото качество?

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото