Оригинална фотохартия Brother BP71GP20 10 cm x 15 cm, гланц

Фотохартия Brother BP71GP20 10 cm x 15 cm, гланц, 260 г/м2. Съдържа 20 листа.

8,27 лв. с ДДС

6,89 лв. без ДДС

Опаковката съдържа 20 листа

Висококачествен оригинален продукт Brother

Гарантира перфектен вид на вашите документи

Информация за продукта

BP71GP20_main

Основни характеристики

  • Опаковката съдържа 20 листа
  • Висококачествен оригинален продукт Brother
  • Гарантира перфектен вид на вашите документи

Описание

Специално разработена за оптималното представяне на вашето устройство Brother, оригиналната гланцирана фотохартия BP71GA4 10 cm x 15 cm ви гарантира високо качество на снимките и краен резултат, който ще ви впечатли.

Покажи повече
Покажи по -малко

Повече за този продукт ...

Гарантирайте оптималната работа на вашето устройство Brother и впечатляващо качество на документите си, като използвате гланцирана фотохартия BP71GP20 10 cm x 15 cm.

Идеална за печат на снимки, хартията BP71GP20 ви помага да използвате оптимално предимствата на вашето мастиленоструйно устройство Brother и ви гарантира бързина, ефективност и 100% безупречен печат.

Тъй като хартията BP71GP20 е оригинален продукт от Brother, може да сте спокойни, че е експертно разработена за осигуряване на оптимални резултати. Защо да рискувате с използване на по-евтини, съвместими продукти, които често водят до лоши резултати, когато можете да разчитате на най-високото качество?

Creative Center

Бизнес Центърът предлага редица маркетингови материали, предназначени да ви помогнат да направите страхотно впечатление на работното място, като визитни картички, фактури, брошури и плакати, които могат да бъдат персонализирани така, че да отговарят точно на вашите нужди.

Независимо дали работите у дома или в малък офис, тези интелигентни шаблони са полезни, ако искате да създавате привличащи вниманието документи и да показвате оригиналност.

Домашният Център е пълен с полезни материали - от учебни пособия и игри, с които да създавате с децата Ви весели декорации, които можете да закачите или да отбележите специален повод, до дизайн на изделия от хартия (оригами) с различни категории.

Има толкова много за проучване - и най-доброто от всичко, всичко е напълно безплатно!

Върнете се в началото