Оригинална лента Brother DK-11218, Черен текст на бял фон, 24mm кръгъл етикет

Предварително оразмерени кръгли етикети – 24mm - 1000 етикета в ролка

31,55 лв. с ДДС

26,30 лв. без ДДС

1000 етикета в ролка

Висококачествена оригинална лента Brother

Четливи и трайни етикети

Информация за продукта

DK11218

Основни характеристики

  • 1000 етикета в ролка
  • Висококачествена оригинална лента Brother
  • Четливи и трайни етикети

Описание

Тези оригинални етикети Brother DK-11218 с черен текст на бял фон са удобни за широк спектър от приложения за етикетиране. За използване както в дома, така и в офиса, тези предварително оразмерени кръгли етикети могат да се използват за печат на 2D баркодове и текст, и маркиране на различни елементи, където е необходим кръгъл етикет.

Повече за този продукт ...

Етикетите Brother DK-11218 са подходящи за различни приложения за етикетиране, където е необходим кръгъл етикет. С 1000 етикета в ролка и диаметър на етикета 24mm, тези етикети могат да се използват за общо маркиране, което ги прави идеални за използване както в домашната, така и в офис среда.

Можете да очаквате професионални резултати с тези предварително оразмерени кръгли етикети, които можете да ползвате за отпечатване на лога, баркодове, или етикети с информация за съдържание. Произведено по високи стандарти, DK-11218 е съвместим с широк кръг от принтери Brother QL.

Избирайки Brother DK-11218, ще гарантирате, че устройството ви ще продължи да работи по най-добрия начин, като ви предоставя етикети, които са ясни и дълготрайни.

С DK-11218 вашите етикетите ще бъдат четливи и ще издържат по-дълго време.

Върнете се в началото