Brother DK-11221 Лента с етикети

Предварително оразмерени етикети, черен текст на бял фон, 23mm x 23mm - 400 етикета в ролка

29,54 лв. с ДДС 24,62 лв. без ДДС
Къде да купя

Етикетите Brother DK-11221, с черен текст на бял фон, са подходящи за широк кръг приложения за етикетиране. За използване както в домашна, така и в офис среда, тези предварително оразмерени адресни етикети могат да се използват за печат на лога, баркодове, посетителски баджове или етикети с информация за доставка.

Основни характеристики

  • 400 етикета в ролка, 23mm x 23mm
  • Висококачествена оригинална лента Brother
  • Четливи и трайни етикети

Преглед

Етикетите Brother DK-11221 са подходящи за различни приложения за етикетиране. С 400 етикета в ролка с размер 23mm x 23mm, тези стандартни етикети могат да се използват за за транспортни и административни цели, което ги прави идеални за използване както в домашната, така и в офис среда.

Можете да очаквате професионални резултати с тези предварително оразмерени малки адресни етикети, които можете да ползвате за отпечатване на лога, баркодове, посетителски баджове или етикети с информация за доставка. Произведено по високи стандарти, DK-11221 е съвместим с широк кръг от принтери Brother QL.

Избирайки Brother DK-11221, ще гарантирате, че устройството ви ще продължи да работи по най-добрия начин, като ви предоставя етикети, които са ясни и дълготрайни.

С DK-11221 вашите етикетите ще бъдат четливи и ще издържат по-дълго време.

Съвместим с модели