Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Brother DK-22205 Непрекъсната хартиена лента

DK-22205 Непрекъсната хартиета лента, черен текст на бял фон, ширина 62mm, дължина 30.48m

36,98 лв. с ДДС 30,82 лв. без ДДС
Къде да купя

Независимо дали отпечатвате етикети за пликове, папки или табели за стелажи, можете да се насладите на гъвкавостта при създаването на всякакъв тип етикети с персонализирана дължина. DK-22205 непрекъсната хартиена етикетна лента, снабдена със силно лепило за перманентно залепване, което я прави полезна както в дома, така и в офиса.

Основни характеристики

  • Ширина 62mm, дължина 30.48m
  • Висококачествена оригинална лента Brother
  • Четливи и трайни етикети

Преглед

Идеална за отпечатване на етикети за папки, пликове или табелки за стелажи, с DK-22205 можете да се насладите на гъвкавостта при създаването на всякакъв вид етикети. Специално създадена да отговаря на всички Ваши изисквания за етикетиране, непрекъснатата хартиена лента ви позволява да създавате етикети с по-голям размер, като режете лентата сами според желаната дължина.

Можете да подобрите организацията в дома и офиса, благодарение на гъвкавия дизайн на DK-22205. Снабдена със силно лепило за перманентно залепване, DK-22205 е стриктно тествана от Brother, за да бъде максимално издръжлива и надеждна.

Избирайки оригиналната лента Brother DK-22205, ще сте спокойни, че вашето устройство ще работи по най-добрия начин, като ви предоставя ясни и четливи етикети.

Съвместим с модели