Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Brother DK-22606Непрекъсната лента, черен текст на бял фон

DK-22606 е непрекъсната етикетна лента с черен текст на жълт фон, с ширина 62mm и дължина 15.24m

133,45 лв. с ДДС 111,21 лв. без ДДС
Къде да купя

Независимо дали отпечатвате етикети за пликове, папки или табели за стелажи, можете да се насладите на гъвкавостта при създаването на всякакъв тип етикети с персонализирана дължина. DK-22606 непрекъсната хартиена етикетна лента, снабдена със силно лепило за перманентно залепване, което я прави полезна както в дома, така и в офиса.

Основни характеристики

  • Ширина 62mm, дължина 15.24m
  • Висококачествена оригинална лента Brother
  • Четливи и трайни етикети

Преглед

Идеална за отпечатване на етикети за папки, пликове или табелки за стелажи, с DK-22606 можете да се насладите на гъвкавостта при създаването на всякакъв вид етикети с черен текст на бял фон. Специално създадена да отговаря на всички Ваши изисквания за етикетиране, непрекъснатата хартиена лента Ви позволява да създавате етикети с по-голям размер, като режете лентата сами според желаната дължина.

Можете да подобрите организацията в дома и офиса, благодарение на гъвкавия дизайн на DK-22606 . Снабдена със силно лепило за перманентно залепване, DK-22606 е стриктно тествана от Brother, за да бъде максимално издръжлива и надеждна.

Избирайки оригиналната лента Brother DK-22606, ще сте спокойни, че вашето устройство ще работи по най-добрия начин, като ви предоставя ясни и четливи етикети.

Съвместим с модели