Оригинален ремък Brother BU800CL

Трансферен ремък Brother BU800CL. Натоварване до 100 000 страници.

140,69 лв. с ДДС

117,25 лв. без ДДС

Натоварване до 100 000 страници,

Висококачествен оригинален Brother консуматив

Поддържа отличния печат на вашето лазерно устройство

Информация за продукта

BU800CL_main

Разработен от същия екип инженери, които са създали вашето Brother устройство; това означава, че те са предназначени да работят заедно, за да постигат висококачествен печат

Основни характеристики

  • Натоварване до 100 000 страници,
  • Висококачествен оригинален Brother консуматив
  • Поддържа отличния печат на вашето лазерно устройство
  • Разработен от същия екип инженери, които са създали вашето Brother устройство; това означава, че те са предназначени да работят заедно, за да постигат висококачествен печат

Описание

Поддържайте работата на вашето лазерно устройство и си гарантирайте висококачествен печат с оригинален Brother трансферен ремък BU800CL.

BU800CL е лесен за поставяне, надежден и с дълъг живот. Съвместими с редица устройства, нашият ремък ще ви помогне да продължите да печатате. 

Когато бъдете известени от устройството си да подмените ремъка, направете го с оригинален Brother BU800CL, за да си гарантирате печат с професионално качество. Използването на ремъка извън препоръчания брой разпечатки ще доведе до лошо качество и може да повреди устройството ви.

 

Повече за този продукт ...

 
Надеждност и гаранция за качество

Надеждност и гаранция за качеството

Уверете се, че вашето Brother устройство ви дава изключителните резултати, които сте очаквали, като изберете колан BU800CL. Въпреки че има по-евтини алтернативи, само оригиналният колан Brother BU800CL гарантира, че вашата машина ще продължи да работи бързо и ефективно.

 
 
 Гарантирано за работа

Гаранция за безпроблемна работа

Не забравяйте, че използването на оригинални Brother консумативи е единственият начин да се гарантира, че устройството ви ще работи без проблем. Вземете BU800CL колан от Brother – създаден специално за вашето Brother устройство, да работи по най-добрия начин и да ви се отплати с времето.

Поддръжка На ваша страна

Ние сме "На ваша страна"

Използването на оригинални консумативи Brother защитава гаранцията на устройството ви. Brother сме винаги "На ваша страна". Ние се ангажираме да предоставяме отлична поддръжка на продуктите и грижа за клиентите, както преди, така и след покупката.

 
Два папагала, летящи над джунгла

Околна среда и рециклиране

Всички Brother тонер касети са създадени така, че да оказват възможно най-малко въздействие върху околната среда. Brother като екологично отговорна компания предлага на клиентите си да върнат продуктите си с марка Brother в края на живота им. 

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация как можем да се погрижим заедно за по-добра среда, посетете нашата страница.

Върнете се в началото