Оригинален барабанен модул Brother DR-B023

DR-B023 е барабанен модул, предназначен за серията tonerbenefit, с приблизителен капацитет от 12 000 страници

99,76 лв. с ДДС

83,13 лв. без ДДС

Приблизителен капацитет от 12 000 страници

Висококачествен оригинален консуматив от Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

Brother tonerbenefit DR023 drum unit with box

Основни характеристики

  • Приблизителен капацитет от 12 000 страници
  • Висококачествен оригинален консуматив от Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Разработен специално за серията tonerbenefit на Brother, оригиналният барабан DR-B023 ще ви предостави висококачествени разпечатки на достъпна цена. Устройството Ви ще продължи да работи по най-добрия начин, а документите ви ще са ясни и четливи.

Покажи повече
Покажи по -малко

Повече за този продукт ...

Барабанът DR-B023 е специално създаден за серията tonerbenefit, и гарантира, че вашият принтер Brother продължава да осигурява качеството на печат, което сте очаквали.

Въпреки че са налице по-евтини алтернативи, само оригиналният барабан ще ви даде спокойствие, че принтерът ви ще продължи да функционира ефективно.

Поръчайте DR-B023 днес, за да сте сигурни, че принтерът ви работи по най-добрия начин, като ви осигурява високо качество през цялото време.
Brother служители проверяват качеството на консумативи

Ние сме "На ваша страна"

Използването на оригинални консумативи Brother защитава гаранцията на устройството ви. Brother е винаги "На ваша страна". Ние се ангажираме да предоставяме отлична поддръжка на продуктите и грижа за клиентите - както преди, така и след покупката.

 
Лого на приложението Brother Mobile Connect

Печатайте отвсякъде

С Brother Mobile Connect можете напълно да управлявате вашия Brother принтер от мобилни устройства. Отпечатайте и сканирайте документи в движение и поръчайте оригинални консумативи Brother директно до вратата ви. Можете също така да персонализирате често използваните функции и да отключите революционен начин за печат от мобилното си устройство. Изтеглете приложението на мобилното си устройство, за да започнете. Научете повече...

tonerbenefit transparent Overview

По-изгодно с TonerBenefit

Висококачествените документи не трябва да струват много. Нашите модели от серия TonerBenefit са чудесен избор за по-голям обем на печат с тонер касети за 2 000 страници7, осигурявайки по-ниска обща цена, без да се прави компромис с качеството. Също така се възползвайте от 3-годишна гаранция след регистрирация на вашия продукт.

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация как можем да се погрижим заедно за по-добра среда, посетете нашата страница.

Върнете се в началото