Оригинална тонер касета Brother TN-B023

TN-B023 е тонер касета от серията tonerbenefit, с капацитет до 2 000 страници в съответствие с ISO/IEC 19752

44,00 лв. с ДДС 36,67 лв. без ДДС
Къде да купя

Специално създаден за устройства от серията tonerbenefit, оригиналната тонер касета Brother TN-B023, с висок капацитет ще ви предостави качествен печат на достъпна цена. 

Съвместима с модели HL-B2080DW, DCP-B7520DW и MFC-B7715DW, тя се подменя лесно, а документите, отпечатани с нея, ще изглеждат професионално, без зацапвания и избледняване.

Основни характеристики

  • Капацитет от 2 000 страници в съответствие с ISO/IEC 19752
  • Висококачествен оригинален тонер от Brother
  • Гаранция за високо качества на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Оригиналният тонер Brother TN-B023 от серията tonerbenefit е специално разработен за моделите HL-B2080DW, DCP-B7520DW и MFC-B7715DW. Предпазвайки вътрешните компоненти на устройството от износване, той ще ви гарантира качествен печат и дълъг живот на устройството.

Благодарение на големия капацитет и ниската цена, можете да отпечатате до 2 000 страници, намалявайки разходите с всяка отпечатана страница. 

Съвместим с модели

Съвместими модели

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация и да разберете как можем да работим заедно за по-добра околна среда, посетете Brother Earth.