Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинална тонер касета Brother TN-230BK – Черно

Черна тонер касета Brother TN-230BK. Капацитет до 2,200 страници.

160,67 лв. с ДДС 133,90 лв. без ДДС
Къде да купя

Разработена от експерти с цел постигане на висококачествени резултати от Вашия цветен лазерен принтер Brother, тази оригинална тонер касета TN-230BK гарантира професионални разпечатки всеки път. Винаги при печат на презентация, информационни материали или важни документи, оригиналния Brother тонер осигурява точен и прецизен печат.

Основни харатеристики

  • Капацитет до 2,200 страници в съответствие с ISO/IEC 19798
  • Висококачествен оригинален Brother консуматив
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Други консумативи за Вашето устройство

Поради по-голямото използване на черен тонер, отколкото на цветен, може да Ви се налози по-честа смяна на черната тонер касета. За непрекъсваема работа, поръчайте допълнителна черна тонер касета TN-230BK. 

Въпреки че можете да намерите по-евтини алтернативни тонер касети, само оригиналната тонер касета TN-230BK гарантира безпроблемната и ефективна работа на Вашето устройство.

Напомняме, че използването на оригинални Brother консумативи е единствения начин Вашият принтер да работи с очакваното високо качество, както и запазва пълното покритие на гаранционните условия.

 

 

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация и да разберете как можем да работим заедно за по-добра околна среда, посетете Brother Earth.