Оригинална тонер касета Brother TN325Y – жълт цвят

Brother TN325Y, тонер касета с голям капацитет, жълт цвят. Капацитет до 3,500 страници.

345,97 лв. с ДДС

288,30 лв. без ДДС

Капацитет до 3,500 страници в съответствие с ISO/IEC 19798

Висококачествена оригинална тонер касета Brother

Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Информация за продукта

TN325Y

Основни характеристики

  • Капацитет до 3,500 страници в съответствие с ISO/IEC 19798
  • Висококачествена оригинална тонер касета Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Описание

Преназначена да работи в хармония с вашето устройство Brother, оригиналната тонер касета Brother TN325Y в жълт цвят ви пести пари, като гарантира висококачествени документи всеки път.

Повече за този продукт ...

Други тонери за вашето устройство

Тъй като е тонер касета с голям капацитет, TN325Y в жълт цвят издържа по-дълго от стандартните касети и гарантира същите отлични резултати. Тази оригинална тонер касета TN325Y гарантира, че устройството ви ще работи безотказно и ви осигурява най-добро съотношение между цена и качество в дългосрочен план, както и спокойствието, че може да разчитате на отличен печат.

Макар, че се предлагат по-евтини, съвместими касети, използването им най-често води до проблеми с качеството на печат и дори до повреда на устройството, а отстраняването им може да се окаже скъпо.

Оригиналната тонер касета Brother TN325Y осигурява забележително качество на печат и спестява средства, дори при високо натоварване. Всички тонер касети Brother – включително тонер касетата TN325Y в жълт цвят – са старателно тествани, за да се гарантира, че осигуряват оптимално и възможно най-надеждно решение за клиентите.

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация как можем да се погрижим заедно за по-добра среда, посетете нашата страница.

Върнете се в началото