Error: Generic Text label 'Added to basket' not set for language 'bg-BG' (Site: 'MAIN-CEE').

Оригинална тонер касета Brother TN3480 – черен цвят

Brother TN3480, тонер касета с голям капацитет, черен цвят. Капацитет до 8,000 страници.

297,13 лв. с ДДС 247,61 лв. без ДДС
Къде да купя
Тази оригинална тонер касета Brother с голям капацитет ви гарантира оптимални резултати, у дома и в офиса. С висококачествен черен тонер , ясен текст и отлични изображения, тонер касетата TN3480 осигурява перфектно качество на печат, от първата до последната страница.

Основни характеристики

  • Капацитет до 8,000 страници в съответствие с ISO/IEC 19752
  • Висококачествена оригинална тонер касета Brother
  • Гаранция за високо качество на печат и удължен живот на устройството

Преглед

Когато е време за подмяна на тонера, може да разчитате на тонер касетата TN3480 от Brother да гарантира максимално представяне на устройството ви и безупречен печат. Разработена така, че да издържа много повече от стандартна касета, тя има много по-голям капацитет, и то без компромис в качеството.

Макар, че може да е изкушаващо да купувате по-евтини съвместими консумативи, използването им не само води до проблеми с качеството на печат, но може да повреди устройството и да направи гаранцията му невалидна.

Тази оригинална тонер касета TN3480 в черен цвят гарантира максимално представяне на устройството ви, по-добро съотношение между качество и цена в дългосрочен план, както и впечатляващи резултати с всяка разпечатка.

Съвместими модели

Съвместими модели

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация и да разберете как можем да работим заедно за по-добра околна среда, посетете Brother Earth.