Оригинална тонер касета със супер голям капацитет Brother TN821XXLC – Синьо

Тонер касета TN821XXLC - Синьо. Отпечатва до 12 000 страници.

788,75 лв. с ДДС

657,29 лв. без ДДС

Отпечатва до 12 000 страници в съответствие с ISO/IEC 19798

Висококачествена оригинална тонер касета със супер голям капацитет Brother TN821XXLC - Синьо

Оригиналните тонер касети Brother са регулярно тествани, за да ви гарантират перфектен печат, да ви пестят време и средства

Информация за продукта

TN821XXLC_main

Използването на тази оригинална тонер касета със супер голям капацитет Brother TN821XXLC защитава гаранцията на вашето устройство

Основни характеристики

  • Отпечатва до 12 000 страници в съответствие с ISO/IEC 19798
  • Висококачествена оригинална тонер касета със супер голям капацитет Brother TN821XXLC - Синьо
  • Оригиналните тонер касети Brother са регулярно тествани, за да ви гарантират перфектен печат, да ви пестят време и средства
  • Използването на тази оригинална тонер касета със супер голям капацитет Brother TN821XXLC защитава гаранцията на вашето устройство

Описание

Тази оригинална и лесно подменяща се синя тонер касета със супер голям капацитет TN821XXLC ви дава перфектен печат всеки път.  

Съвместима с редица устройства, нашата лесна за подмяна тонер касета ще ви помогне да печатате дълготрайни документи, които няма да избледнеят с течение на времето. 

Brother разглежда сериозно въздействието върху околната среда на всеки етап от жизнения цикъл на нашите тонер касети, като намалява отпадъците към депата. Всичкият ни хардуер и тонер касети са създадени така, че да имат възможно най-малко въздействие върху околната среда. 
 
Оригинална тонер касета за лазерен печат Brother TN821XXLC - заслужава си всеки път. 

Съвместими модели

Повече за този продукт ...

 
Висок обем на печат

По-икономичен печат

Тонер касетите с голям капацитет съдържат повече тонер и са по-изгодни при цена на страница. За тези, които имат голям обем печат, те спестяват време и разходи.

Надеждност и гаранция за качество

Надеждност и гаранция за качеството

Зрелищните цветове се създават с помощта на технологията на Brother "Innobella", добавяйки високо ниво на жизненост към вашите снимки. Мастилото на Brother Innobella съдържа внимателно подбрани химикали, за да се предотврати запушването на печатащата глава, осигурявайки по-гладка работа. Това гарантира надеждност и издръжливост на вашето устройство Brother.

 Гарантирано за работа

Гаранция за безпроблемна работа

Касетите с мастило от Brother са специално проектирани за цялостната система за печат на устройствата Brother, и осигуряват по-високо качество. Оригиналните консумативи Brother са най-добрият начин да защитите инвестициите си и да осигурите оптимална производителност от вашия мастилено-струен принтер Brother, гарантирайки ви безпроблемна работа и спестявайки средства в дългосрочен план.

Тествана производителност

Тествана производителност

Мастилото и хартията Brother Innobella са устойчиви избледняване от светлина и озон, като по този начин се гарантира, че продължителната експозиция няма да доведе до избледняване на отпечатките с времето. Получете професионален завършек с касети с оригинално мастило на Brother.

Поддръжка На ваша страна

Ние сме "На ваша страна"

Използването на оригинални консумативи Brother защитава гаранцията на принтера ви. Brother е винаги "На ваша страна". Ние се ангажираме да предоставяме отлична поддръжка на продуктите и грижа за клиентите - както преди, така и след покупката.

Два папагала, летящи над джунгла

Околна среда и устойчивост

Всички касети Brother са създадени така, че да оказват възможно най-малко въздействие върху околната среда. Brother предлага екологично отговорен начин на клиентите да върнат продуктите си с марката Brother в края на живота им.

laser genuine

Проверете автентичността на вашите консумативи

Ще намерите холографския етикет за сигурност на касети с оригинално мастило на Brother. Уверете се, че опаковката и етикетът за сигурност не са били подправени и потвърдете, че етикетът за сигурност на холограмата е оригинален, като проверите уникалния 7-цифрен номер за идентификация на адрес: www.brother.com/id

Рециклиране

Знаете ли, че можете да рециклирате старите касети с тонер с Brother без допълнителни разходи?

Ние се ангажираме да направим всичко възможно, за да сведем до минимум нашето въздействие върху околната среда и насърчаваме нашите клиенти да допринасят за това, като правим възможно най-лесно рециклирането на всякакви оригинални консумативи за лазерни устройства Brother.

Просто трябва да ни уведомите колко използвани консумативи имате и ние ще ги съберем безплатно.

Благодарение на дългогодишното ни партньорство с благотворителната организация Cool Earth, програмата ни за рециклиране помага на местните села да спрат унищожаването на тропическите гори.

За повече информация как можем да се погрижим заедно за по-добра среда, посетете нашата страница.

Върнете се в началото